top of page

Zwangerschapsshoot

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Denk je erover na om deze bijzondere fase vast te laten leggen? Lees dan hieronder verder wat je kan verwachten. Ik zou het een eer vinden om dit te mogen doen!

IMG_4353.jpg

Wat kun je verwachten?

Dat we op een ontspannen manier jou en je mooie buik gaan vastleggen. Ik geef je/jullie van te voren indien gewenst styling tips om te zorgen dat jullie zo mooi mogelijk stralen en de foto's het beste tot zijn recht komen. We bepalen samen de locatie en nemen de tijd. Eventuele kledingwissels tussendoor zijn natuurlijk mogelijk. Deze shoot staat in het teken van jou en je prachtige buik! Wil je eventuele andere kinderen ook meenemen dan kan dat uiteraard.

Investering

We shooten net zo lang als nodig is! We 'call it a wrap' als ik voel dat we de juiste beelden hebben. Dat kan na 45 min zijn of 1,5 uur duren. Daarna begint het selecteren en bewerken waar ik al mijn aandacht en liefde in stop.

Binnen ongeveer 3 weken ontvangen jullie een mooie online galerij met gemiddeld 30 beelden. Hieruit maken jullie een keuze waarna je de bestanden per email aangeleverd krijgt.

20 beelden in hoge resolutie                        159 euro

Hele galerij                                                 199 euro

Los beeld extra                                            7,50 euro

Wil je deze shoot boeken, vul het contactformulier in

IMG_4370.jpg
bottom of page