top of page

Wie ben ik?

Hoi! Wat tof dat je mijn website bezoekt! Al mijn hele leven ben ik degene die overal foto's maakt en gebrand is om net dat persoonlijke, speciale of emotionele moment te vangen. In maart 2021 besloot ik mijn dromen om te zetten in acties en heb ik de cursus basisfotografie succesvol afgerond. Hiernaast volgde ik nog velen andere cursussen en workshops en breidde ik mijn ervaring uit. Ik zal mezelf kort even voorstellen: 

 

Ik ben Karlijn, 37 jaar, vrouw, moeder, dochter, zus en vriendin. Ik zit nooit stil, werk graag, sport graag, eet graag, hou van een wijntje en ga nooit op tijd naar bed. Ik kan goed organiseren en plannen. Ga zo vaak als het kan naar zee, rij meestal net te hard en draag het liefst sneakers. Geloof in de liefde, verslaafd aan lipgloss en mijn glas is halfvol. Ik wil graag meer uren in een dag en heb een flinke dosis energie. Ik ben een Brabander met Limburgse roots, hou van gezelligheid, en zing vaak een deuntje net iets te hard mee. Mijn ultieme fotografiedroom; een bevalling fotograferen welke inmiddels gerealiseerd is en zeker naar meer smaakt. 

 

Wil jij een waardevol moment vastgelegd hebben op beeld om voor altijd te koesteren? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! 

Karlijn - MadeByKar - 

Logo wit MBK.PNG
MadeByKar-4.jpg
bottom of page