top of page

Newbornshoot

Een nieuw kindje geboren, nieuw leven! Natuurlijk maak je zelf duizend foto's in de eerste weken nadat je baby is geboren. Dus waarom zou je dan nog een newborn fotoshoot doen? Precies mijn gedachte! Pas bij mijn derde kindje heb ik een Newbornshoot gedaan en nu heb ik spijt dat ik het bij mijn andere kids niet gedaan heb. Deze prachtige foto's halen het namelijk toch niet bij de foto's die je met je telefoon maakt.

MadeByKar hoge resolutie-13.jpg

Wat kun je verwachten?

Rust en geduld! Voor een newbornshoot neem ik ruim de tijd.  We doen dit bij jullie thuis in jullie vertrouwde omgeving. Eventuele broertjes of zusjes kunnen dan rustig wennen. Vanuit deze rust gaan we verschillende situaties vastleggen maar het uitgangspunt blijft om niet teveel geposeerde foto's te maken. Jullie mogen lekkere knuffelen en ik geef enkele aanwijzingen en zal wat attributen meenemen om verschillende beelden te maken. Denk bijvoorbeeld ook aan mooie detailfoto's van dat lieve neusje en die kleine voetjes.

Investering

Ik zal ruim voldoende tijd inruimen voor een newbornshoot zodat we rustig en geduldig te werk kunnen gaan. Er is genoeg tijd om te knuffelen, verschonen, voeden en eventueel badderen of troosten. Gemiddeld zijn we zo rond de 1,5 à 2 uur bezig. Daarna begint het selecteren en bewerken waar ik al mijn aandacht en liefde in stop. 

Binnen ongeveer 3 weken ontvangen jullie een mooie online galerij met gemiddeld 30 beelden. Hieruit maken jullie een keuze waarna je de bestanden per email aangeleverd krijgt.

20 beelden in hoge resolutie                        159 euro

Hele galerij                                                 199 euro

Los beeld extra                                            7,50 euro

Wil je deze shoot boeken, vul het contactformulier in

MadeByKar hoge resolutie-19.jpg
bottom of page