top of page

Gezinsshoot

Jullie beleven zoveel momenten samen, maar worden deze momenten ook vastgelegd? Kindjes worden zo snel groot en vaak vergeet je om foto's te maken of één van jullie maakt altijd de foto's en staat er daarom dus nooit op. Hoe fijn is het om mooie foto's van jullie prachtige gezin te hebben om voor altijd op terug te kunnen kijken.

Gezinsshoot Familie Bergmans HR-23.jpg

Wat kun je verwachten?

Dat we plezier gaan maken! Ik geef jullie van te voren indien gewenst styling tips om te zorgen dat jullie zo mooi mogelijk stralen en de foto's het beste tot zijn recht komen. We bepalen samen de locatie en nemen de tijd, kindjes mogen rustig wennen aan mij en al spelenderwijs begin ik jullie vast te leggen. En vergeet vooral ook niet te genieten, dit is een momentje van aandacht voor elkaar met je gezin/familie.

Investering:  (o.b.v. max 5 personen uit hetzelfde huishouden*)

We shooten net zo lang als nodig is! We 'call it a wrap' als ik voel dat we de juiste beelden hebben. Dat kan na 45 min zijn of 1,5 uur duren. Daarna begint het selecteren en bewerken waar ik al mijn aandacht en liefde in stop. Binnen ongeveer 3 weken ontvangen jullie een mooie online galerij met gemiddeld 30 beelden. Hieruit maken jullie een keuze waarna je de bestanden per email aangeleverd krijgt.

20 beelden in hoge resolutie                        159 euro

Hele galerij                                                 199 euro

Los beeld extra                                            7,50 euro

Wil je deze shoot boeken, vul het contactformulier in

 

*wil je een shoot met meer dan 6 personen dan wordt dat eerst overlegd en geldt er een toeslag van 15 euro p.p.

MadeByKar-8.jpg
bottom of page